Velkommen til Oliver Twist Smagstest

November/december 2020

Læs mere om smagstesten og find link til undersøgelsen herunder.

Tak fordi du vil være med i smagstest af Oliver Twist tobakspastiller

Du har modtaget en sortimentspakke, som indeholder de seks varianter af tobakspastiller, som Oliver Twist tilbyder på det danske marked.

Du skal vurdere smag og duft af tobakspastillerne og fortælle os hvad du synes. Testen indeholder også få andre spørgsmål fx omkring din holdning til tobakspastiller.

Spørgeskemaet finder du ved at klikke på linket herunder. Du bedes vente med at udfylde skemaet til du har duftet og smagt alle tobakspastillerne.

Vi håber du synes det er interessant at deltage og glæder os til at modtage din feedback fra spørgeskemaet. Dine svar er naturligvis anonyme. For god ordens skyld skal vi gøre dig opmærksom på, at vi opfatter dig som frivillig deltager i smagstesten, og at du er bekendt med risikoen der normalt forbindes med brug af tobaksprodukter.

Smagstesten af de seks varianter bedes du gennemføre inden for 5-7 dage fra du har modtaget pakken og derefter udfylde spørgeskemaet. Når du har udfyldt spørgeskemaet, behøver du ikke foretage dig mere. Vi modtager automatisk dine svar.

Mange tak for din deltagelse!

MENU
+45 28141181 am@amresearch.dk